Összehasonlítás
Házhozszállítás

Termékajánló
Partnereink

Új vásárló regisztrálása

Kérjük olyan érvényes email címet adjon meg, ahol a megrendeléseivel kapcsolatos értesítéseket fogadni tudja. Az email cím későbbiekben már nem módosítható!

Kérjük olyan telefonszámot adjon meg, amin napközben mi is és a futár is el tudjuk Önt érni! Utánvétes csomagot csak telefonos értesítést követően adunk fel! Elérhetetlen ügyfelek rendeléseit töröljük.

Ha a vásárlás számláját el szeretné számolni, akkor kérjük feltétlenül CÉG-es regisztrációt válasszon, és az adatokat a megfelelő rovatba és azt szabályszerűen írja be (pl. adószám esetén kötőjelekkel!!!). A számlázó programunk kizárólag az érvényes adatokat a hozzátartozó rovatokból rögzíti, minden egyebet (pl. a megjegyzés rovat, nem szabályos adószám, stb.) figyelmen kívül hagy, így az nem lesz elszámolható! Számla utólagos módosítására nincs lehetőség!!!


Regisztrációs adatok
E-mail
Jelszó
Írja be ismét a jelszót
Vásárló típus
Cég
Magánszemély

Kapcsolattartó adatok
Név
Telefonszám
+
Mobilszám
+

Számlázási adatok
Név
Irányítószám
Település
Utca, házszám
Cég esetén adószám
Szállítási adatok
A szállítási adatok megegyeznek a számlázási adatokkal.

Szállítási adatok
Név
Irányítószám
Település
Utca, házszám

Egyéb vásárló adatok
CSAPAT (csapattag esetén)

Feliratkozom a webáruház hírlevelére.

 

Cégünk az alábbi meghatározott esetekben CSAPATKEDVEZMÉNY-es árat biztosít azon Vevői számára, akik legalább egyszer egy termékből minimum 6 db-ot vásárolnak 1 vásárlás alkalmával. A kedvezmény beállítását követően már bármilyen terméket bármekkora mennyiségben (azaz 1 db-tól) CSAPATKEDVEZMÉNY-es áron vásárolhatnak webshopunkban.

Csapatkedvezmény igényléséhez:

- Kérjük, regisztráljon!!! Ennek hiányában nem tudjuk beállítani a kedvezményt (a rendszer csak a regisztrált ügyfelek adatait tárolja el),

- a CSAPATNÉV rovatban kérjük adja meg csapatának/egyesületének/üzletének/intézménynek/Kft-nek/stb. nevét,

- legalább egy alkalommal (akár most) vásároljon egyszerre minimum 6 db-nyi mennyiséget 1 termékből, bármilyen méretekben.

Nem szükséges csapatmennyiségű rendelésével megvárnia, hogy beállítsuk Önnek a kedvezményt, rendelését listaáron is leadhatja. A kedvezményt a rendelés feldolgozása után jóváírjuk. Erről megerősítő emailt küldünk.

Pusztán a csapatnév megadása önmagában nem elégséges a kedvezmény igénybevételéhez!

A kedvezményt visszamenőleg nem lehet érvényesíttetni.

 

 

Webáruház készítés